Interne vacature

Vacature vervuld!

Office Manager Commercie

Wij zijn op zoek naar jou!
… Tenminste als jij een office manager bent die het ook leuk vindt om een beetje commercieel aan de slag te gaan. 


SOLLICITEER DIRECT

Vacature Office Manager Commercie Apeldoorn

Alles over deze mooie functie

Als je bij ons als office manager aan de slag gaat ga jij je zeker niet vervelen. De functie is namelijk meer dan alleen onze klanten en medewerkers te woord staan. Je denkt actief mee, optimaliseert onze werkprocessen, beheert dossiers en je ondersteunt de commerciële collega’s. Je bent een echte steunpilaar die orde brengt in de alledaagse chaos van de uitzendwereld. Interesse in recruitment en een vlotte pen zijn een pre.

Dit ga je doen:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers, klanten en leveranciers. Maar ook onze accountmanagers kunnen onderweg al hun vragen en informatie aan jou kwijt
 • Vragen beantwoorden per e-mail en telefoon
 • Personeel-en klantdossiers bijhouden
 • De commerciële administratie volledig verzorgen
 • Bonus: we zouden het erg leuk vinden als je een vlotte pen hebt. Dan kunnen we je namelijk ook inzetten voor het maken van teksten van vacatures, social posts of andere content
 • Bonus: als je interesse blijkt te hebben voor recruitment heb je bij ons hierin doorgroeimogelijkheden!

Interesse?

Wil je eerst meer weten over deze baan of heb je vragen naar aanleiding van de vacature?
Kelly vertelt het je graag!06-41310200


kro@jnbinterim.nl

Deze kwaliteiten breng je mee:

Omdat je veel contact hebt met klanten, medewerkers en leveranciers is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatievaardigheden en dat je makkelijk contact legt. Vloeiend en correct Nederlands is een harde eis. Wanneer je ook goed bent in de Engelse taal is dat heel erg welkom.

Het bijhouden van personeel- en klantdossiers, het schakelen met de informatie van de inkomende telefoontjes en de documentatie van de verkoop vereist sterke organisatie skills.

Er is niets zo dynamisch als de uitzendwereld. Daarom is het belangrijk dat jij gestructureerd werkt en op hectische momenten de juiste prioriteiten weet te stellen.

Je werkt veel samen met zowel de collega’s van commercie als die van de administratie. Teamwork, snel schakelen en het overzicht bewaren kunnen we daarom met een gerust hart aan jou over laten.

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde MBO opleiding, in de richting administratie of commercie
 • Bij voorkeur 40 uur beschikbaar. 32 uur is bespreekbaar
 • Woonachting in de omgeving van Apeldoorn

Interesse?

Wil je eerst meer weten over deze baan of heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen? Kelly vertelt het je graag!06-41310200


kro@jnbinterim.nl

Hier ga je werken

J&B Interim is een professionele, betrouwbare uitzendorganisatie met specialisatie in de bouw. Ons dienstenpakket bestaat uit uitzenden, zzp bemiddeling en werving & selectie. Met ruim 20 jaar ervaring en een team van gedreven medewerkers zijn wij uitstekend in staat om vakmensen te koppelen aan bouwprojecten waar hun kwaliteit écht tot hun recht komen. Wij werken vanuit de opvatting dat betrokkenheid bij- en persoonlijke aandacht voor zowel onze medewerkers als de opdrachtgevers bijdraagt aan het werkplezier en de duurzame successen bij alle organisaties. Hier zetten wij ons elke dag weer voor in.

Jij binnenkort ook?

Dan kom je te werken in een klein team waarbinnen de lijnen kort zijn en we informeel met elkaar omgaan. We bieden je graag een leuke, uitdagende job met verantwoordelijkheden en vrijheid voor het inbrengen van je creatieve ideeën.

Waarom zou je reageren?

Naast goed werkgeverschap en een team gedreven collega’s bieden wij je ook:

 • Een salaris dat afhankelijk is van individuele factoren en zullen nader en in overleg met jou besproken worden
 • 25 vakantiedagen, op basis van 40 uur
 • Een functie met uitzicht op vast dienstverband
 • Een laptop en een telefoon
 • Doorgroeimogelijkheden tot recruiter
 • Alle kansen om je binnen dit speelveld professioneel en persoonlijk te ontwikkelen

Commercie

Team commercie

Maak hier kennis met het hele team!