Opdrachtgevers

Tijdelijk versterking nodig?

EXTRA

BOUWPERSONEEL

VOOR JOUW

ORGANISATIE

Jij bent op zoek naar nieuw talent om je tijdelijk uit de brand te helpen bij een groot project of juist om voor langere tijd van groot belang te zijn. Jij hebt behoefte aan ervaren bouwpersoneel dat direct aan de slag kan. Ga je een drukke periode tegemoet? Valt er iemand uit? Zoek je aanvulling voor het huidige team? Wij zorgen voor de bouwmedewerkers waar jij naar op zoek bent. Jij kunt blijven doen waar je goed in bent, J&B Interim doet de rest. Of het nu om een bouwhelper of een voorman timmerman gaat, flexibel personeel is er als het nodig is. 

Op zoek naar personeel in de bouw, en nu?

Zodra je het contactformulier onderaan deze pagina invult, neemt een van onze accountmanagers telefonisch contact met je op om jouw wensen, eisen en behoeften te bespreken. Klikt het van beide kanten? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in om jou en je organisatie beter te leren kennen en vervolgens op zoek te gaan naar de perfecte match.

Focus loont. Die conclusie hebben wij getrokken. Daarom leveren wij enkel vakmannen binnen de bouw. Zo worden we misschien niet de grootste, maar wel de beste in wat we doen. 
Wij zijn dé verbinder tussen jouw organisatie en de juiste kandidaten. Vakkennis en jarenlange ervaring in flexibel inzetbaar bouwpersoneel is daarbij ons fundament. Omdat wij als geen ander thuis zijn in de flexibele arbeidsmarkt, beschikken wij over een groot bestand met gemotiveerde uitzendkrachten en ZZP’ers. En mochten de medewerkers die je zoekt (nog) niet in ons bestand voorkomen, weten wij langs welke wegen wij hen kunnen vinden. 
Wij kennen onze vakmannen goed, omdat wij hen ook intensief blijven begeleiden nadat zij aan de slag zijn gegaan. Daardoor worden het uiteindelijk medewerkers die je niet graag meer laat gaan!

WAAROM

J&B INTERIM?

personeel

VIND EXTRA BOUWMEDEWERKERS

Laat dat maar aan ons over! Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken en te kijken naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. 
Commercie
Contact