Officemanager

Wij zijn op zoek naar jou!
… Tenminste als jij een officemanager bent die het leuk vindt om de steun en toeverlaat van een organisatie te zijn.

Vacature Office Manager Commercie Apeldoorn

Alles over deze veelzijdige functie

Als je bij ons als office manager aan de slag gaat ga jij je zeker niet vervelen. De functie is namelijk meer dan alleen administratief werk. Je denkt actief mee, optimaliseert onze werkprocessen, beheert dossiers en je ondersteunt de commerciële collega’s. Je bent een echte steunpilaar die orde brengt in de alledaagse chaos van de uitzendwereld. 

Een greep uit je werkzaamheden:

Interesse?

Wil je eerst meer weten over deze baan of heb je vragen naar aanleiding van de vacature?
Nagwa vertelt het je graag!

Nagwa JNB Interim

Hier ben jij goed in

Omdat je veel contact hebt met klanten, medewerkers en leveranciers is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatievaardigheden en dat je makkelijk contact legt. Vloeiend en correct Nederlands is een harde eis. Wanneer je ook goed bent in de Engelse en Duitse taal is dat heel erg welkom.

Het bijhouden van personeel- en klantdossiers, het schakelen met de informatie van de inkomende telefoontjes en de documentatie van de verkoop vereist sterke organisatie skills.

Er is niets zo dynamisch als de uitzendwereld. Daarom is het belangrijk dat jij gestructureerd werkt en op hectische momenten de juiste prioriteiten weet te stellen.

Je werkt veel samen met zowel de collega’s van commercie als die van de administratie. Teamwork, snel schakelen en het overzicht bewaren kunnen we daarom met een gerust hart aan jou over laten.

Verder vinden wij het prettig als je

Interesse?

Wil je eerst meer weten over deze baan of heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen? Nagwa vertelt het je graag!

Nagwa JNB Interim

Hier ga je werken

J&B Interim is een professionele, betrouwbare uitzendorganisatie met specialisatie in de bouw. Ons dienstenpakket bestaat uit uitzenden, zzp bemiddeling en werving & selectie. Met ruim 20 jaar ervaring en een team van gedreven medewerkers zijn wij uitstekend in staat om vakmensen te koppelen aan bouwprojecten waar hun kwaliteit écht tot hun recht komen. Wij werken vanuit de opvatting dat betrokkenheid bij- en persoonlijke aandacht voor zowel onze medewerkers als de opdrachtgevers bijdraagt aan het werkplezier en de duurzame successen bij alle organisaties. Hier zetten wij ons elke dag weer voor in.

Jij binnenkort ook?

Dan kom je te werken in een klein team waarbinnen de lijnen kort zijn en we informeel met elkaar omgaan. We bieden je graag een leuke, uitdagende job met verantwoordelijkheden en vrijheid voor het inbrengen van je creatieve ideeën.

Waarom zou je reageren?

Naast goed werkgeverschap en een team gedreven collega’s bieden wij je ook:

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Liever eerst even telefonisch kennismaken of ontspannen een bakje koffie samen doen? Ik ben bereikbaar via onderstaande gegevens:

Nagwa JNB Interim