Vacature: allround timmerman

Ben jij een timmerman met liefde voor ambachtelijk vakmanschap? Zie je graag hoe werk tot leven komt en wil je deel uitmaken van een team dat trots is op wat ze bouwen? Dan ben jij degene die we zoeken! 

Fulltime – Landelijk
Wij zoeken altijd een project bij jou in de buurt en dat past bij jouw kennis, wensen en behoeften.

Als allround timmerman ben je écht van waarde!

Waarom? Omdat jij een draaiende machine bent van technisch inzicht, creativiteit en vastberadenheid. Jouw hart gaat sneller kloppen van sterke constructies, precisie en vakmanschap. Je bezit een berg aan vaardigheden – en je laat ze dan ook graag zien. Hoewel je vertrouwt op je eigen kunnen, vind je het ook fijn om samen te werken met collega’s en betrokken partijen. Jouw liefde voor en kennis van écht vakmanschap maakt jou tot de ideale kandidaat voor onze bouwvacatures.

Dit ga je doen

De naam van de functie zegt het eigenlijk al. Jij kan praktisch alles. Je hebt ervaring met zowel ruwbouw- als afbouwwerkzaamheden en kunt zelfstandig werken aan projecten van begin tot eind. Of het nou een nieuwbouw project betreft of een uitdagende restauraties klus, jij deinst nergens voor terug. Maar laten we niet vergeten dat jij altijd mag aangeven naar welke projecten jouw voorkeur uitgaat.

Kortom: De uitvoerder geeft jouw de bouwtekening van het nieuwe project en jij ziet direct wat er moet gebeuren. Hop, aan de slag!

Je werkt hard & dat verdient beloning

  • Diversiteit: geen project is hetzelfde waardoor jij je niet gaat vervelen. Wij doen elke dag ons uiterste best om jou op een project te plaatsen dat écht bij je past. We bieden je de kans om te werken voor te gekke klanten en aan mooie projecten
  • Teamwork: je bent bij ons geen nummertje. Ons team is betrokken en staat voor je klaar. Daarnaast vinden wij het leuk om jouw werk(plek) te zien en komen je daarom graag eens bezoeken op de bouw
  • Goed salaris in loondienst: volledig conform bouw-cao o.b.v. opleiding, leeftijd en ervaring met een goede pensioenregeling
  • Een realistisch en net tarief als zzp’er: passend bij jouw kennis, kunde en de markt

Tot slot: breng jij dit mee?

Solliciteer direct

Solliciteren
Nagwa JNB Interim

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer weten over werken bij J&B Interim? Stuur Nagwa dan een bericht. 

Nagwa Muxamed – Accountmanager verkoop binnendienst 

1. SOLLICITEREN

De vacature is op jouw lijf geschreven. Solliciteren dus!

2. TELEFONISCHE KENNISMAKING

Jij past bij de functie , dat zien wij ook. Tijd voor een kennismaking!

3. OFFICIELE INSCHRIJVING

Tijd om al jouw wensen, eisen en behoeften in kaart te brengen.

4. AANBOD

De match is gevonden en jij krijgt een aanbod. Nu alleen nog een 'YES' van jou!

BouwBoard Community

– dé hotspot voor alle vakmensen van de bouw! 
Ben je een gepassioneerde vakman en op zoek naar een volgend project? Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste vacatures in de bouwsector?
Meld je aan! BouwBoard biedt exclusieve toegang tot onze meest actuele banen in de bouw. Klussen voor zowel zzp’ers als loondienst.
Stuur een app met “Ja graag!” en we sturen je direct de link om lid te worden van onze community.