Vacature: ruwbouw/betontimmerman

Ben jij een timmerman die graag de basis legt voor stevige constructies? Wil je deel uitmaken van een team dat trots is op het fundament dat ze bouwen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Fulltime – Landelijk
Wij zoeken altijd een project bij jou in de buurt en dat past bij jouw kennis, wensen en behoeften.

Als ruwbouw/betontimmerman ben je écht van waarde!

Je bent de onmisbare schakel in het bouwteam. Jij zorgt namelijk voor het fundament waarop alles steunt. Met jouw vakmanschap en precisie leg je de basis voor stevige en veilige constructies. Jouw technisch inzicht en creativiteit maken het mogelijk om zelfs de meest uitdagende ontwerpen tot leven te brengen. Bovendien werk je nauw samen met je collega’s, waardoor je bijdraagt aan een soepel bouwproces. Jouw aanpakkers-mentaliteit en expertise zijn cruciaal voor het succes van elk project. Daarom ben jij een superbelangrijke kracht in een bouwteam.

Dit ga je doen

Kort gezegd leg jij de fundering en zorg je voor de sterke basis waarop elk nieuwbouw of utiliteitsproject verder kan bouwen. 

Je bent bekend met alle soorten kistsystemen, maar ook bekisten op de traditionele manier is voor jou geen enkel probleem. 
Of het nu gaat om het plaatsen van betonnen vloeren, plafonds, wanden, kolommen of balken, jij zorgt ervoor dat alles perfect wordt gesteld en geplaatst. 

Stempelen, storten en trillen? Let’s go!

Je werkt hard & dat verdient beloning

  • Diversiteit: geen project is hetzelfde waardoor jij je niet gaat vervelen. Wij doen elke dag ons uiterste best om jou op een project te plaatsen dat écht bij je past. We bieden je de kans om te werken voor te gekke klanten en aan mooie projecten
  • Teamwork: je bent bij ons geen nummertje. Ons team is betrokken en staat voor je klaar. Daarnaast vinden wij het leuk om jouw werk(plek) te zien en komen je daarom graag eens bezoeken op de bouw
  • Goed salaris in loondienst: volledig conform bouw-cao o.b.v. opleiding, leeftijd en ervaring met een goede pensioenregeling
  • Een realistisch en net tarief als zzp’er: passend bij jouw kennis, kunde en de markt

Tot slot: breng jij dit mee?

Solliciteer direct

Solliciteren
Nagwa JNB Interim

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer weten over werken bij J&B Interim? Stuur Nagwa dan een bericht. 

Nagwa Muxamed – Accountmanager verkoop binnendienst 

1. SOLLICITEREN

De vacature is op jouw lijf geschreven. Solliciteren dus!

2. TELEFONISCHE KENNISMAKING

Jij past bij de functie , dat zien wij ook. Tijd voor een kennismaking!

3. OFFICIELE INSCHRIJVING

Tijd om al jouw wensen, eisen en behoeften in kaart te brengen.

4. AANBOD

De match is gevonden en jij krijgt een aanbod. Nu alleen nog een 'YES' van jou!

BouwBoard Community

– dé hotspot voor alle vakmensen van de bouw! 
Ben je een gepassioneerde vakman en op zoek naar een volgend project? Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste vacatures in de bouwsector?
Meld je aan! BouwBoard biedt exclusieve toegang tot onze meest actuele banen in de bouw. Klussen voor zowel zzp’ers als loondienst.
Stuur een app met “Ja graag!” en we sturen je direct de link om lid te worden van onze community.