Vacature: Timmerman afbouw

Ben jij een timmerman die graag de laatste hand legt aan bouwprojecten? Heb je daarbij oog voor detail en vind je voldoening in de details en afwerking die een gebouw of woning tot leven brengt? Dan zoeken wij jou!  

Fulltime – Landelijk
Wij zoeken altijd een project bij jou in de buurt en dat past bij jouw kennis, wensen en behoeften.

Als timmerman in de afbouw ben je écht van waarde!

Waarom? Omdat jouw expertise en vaardigheden essentieel zijn voor het creëren van de laatste, maar zeker niet de minste, details van een bouwproject. Door jouw expertise worden materialen op de juiste manier geïnstalleerd en afgewerkt, wat de duurzaamheid en kwaliteit van het bouwwerk garandeert. Je zorgt ervoor dat alles niet alleen goed oogt, maar ook lang meegaat.

Dit ga je doen

Perfectie is jouw standaard: Als afbouw timmerman ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige afwerking van interieurs en exterieurs. Jouw werk geeft een project de laatste finishing touch. Van het plaatsen van deuren, ramen en kozijnen tot het installeren van vloeren, plafonds en trappen, jouw vakmanschap zorgt voor een hoogwaardige afwerking die het verschil maakt. Jouw werk heeft direct invloed op de tevredenheid van de klant. Door hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail creëer je een positieve ervaring voor de eindgebruiker, wat de reputatie van het bouwbedrijf versterkt.

Je werkt hard & dat verdient beloning

  • Diversiteit: geen project is hetzelfde waardoor jij je niet gaat vervelen. Wij doen elke dag ons uiterste best om jou op een project te plaatsen dat écht bij je past. We bieden je de kans om te werken voor te gekke klanten en aan mooie projecten
  • Teamwork: je bent bij ons geen nummertje. Ons team is betrokken en staat voor je klaar. Daarnaast vinden wij het leuk om jouw werk(plek) te zien en komen je daarom graag eens bezoeken op de bouw
  • Goed salaris in loondienst: volledig conform bouw-cao o.b.v. opleiding, leeftijd en ervaring met een goede pensioenregeling
  • Een realistisch en net tarief als zzp’er: passend bij jouw kennis, kunde en de markt

Tot slot: breng jij dit mee?

Solliciteer direct

Solliciteren
Nagwa JNB Interim

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer weten over werken bij J&B Interim? Stuur Nagwa dan een bericht. 

Nagwa Muxamed – Accountmanager verkoop binnendienst 

1. SOLLICITEREN

De vacature is op jouw lijf geschreven. Solliciteren dus!

2. TELEFONISCHE KENNISMAKING

Jij past bij de functie , dat zien wij ook. Tijd voor een kennismaking!

3. OFFICIELE INSCHRIJVING

Tijd om al jouw wensen, eisen en behoeften in kaart te brengen.

4. AANBOD

De match is gevonden en jij krijgt een aanbod. Nu alleen nog een 'YES' van jou!

BouwBoard Community

– dé hotspot voor alle vakmensen van de bouw! 
Ben je een gepassioneerde vakman en op zoek naar een volgend project? Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste vacatures in de bouwsector?
Meld je aan! BouwBoard biedt exclusieve toegang tot onze meest actuele banen in de bouw. Klussen voor zowel zzp’ers als loondienst.
Stuur een app met “Ja graag!” en we sturen je direct de link om lid te worden van onze community.