Vacature: stelleur (profielen, kozijnen en geveldragers)

Ben jij een stelleur met technische vaardigheden en vind je het leuk om bij te dragen aan de bouw van functionele en duurzame gebouwen en woningen? Geeft het jou voldoening als je ziet dat jouw bijdrage het uiterlijk van een gebouw transformeert? Dan ben jij dé vakman die we zoeken! 

Fulltime – Landelijk
Wij zoeken altijd een project bij jou in de buurt en dat past bij jouw kennis, wensen en behoeften.

Als stelleur ben je écht van waarde!

Waarom? Omdat jouw technische expertise en nauwkeurigheid essentieel is voor het creëren van hoogwaardige en duurzame gebouwen die aan ieders wensen voldoen. Het stelwerk legt als het ware de basis voor verdere afwerkingen, waardoor jij als stelleur een onmisbare rol speelt in het succes en de kwaliteit van het bouwproject.

Dit ga je doen

Als stelleur zorg je ervoor dat profielen, kozijnen en geveldragers op de juiste plek komen zodat de lijmers en metselaars hun werk kunnen doen. Hierbij houd je rekening met de eventuele pointmaster techniek door alles perfect te positioneren. 
Stelwerk is specialistisch werk omdat de maatvoering precies overeen moet komen met de tekening.

Kortom: uitzetten, het aanbrengen van peilen op profielen, het stellen van kozijnen, het uitzetten van gevels op koppemaat en het verwerken van lood, dat laat de uitvoerder gerust aan jou over!

Je werkt hard & dat verdient beloning

  • Diversiteit: geen project is hetzelfde waardoor jij je niet gaat vervelen. Wij doen elke dag ons uiterste best om jou op een project te plaatsen dat écht bij je past. We bieden je de kans om te werken voor te gekke klanten en aan mooie projecten
  • Teamwork: je bent bij ons geen nummertje. Ons team is betrokken en staat voor je klaar. Daarnaast vinden wij het leuk om jouw werk(plek) te zien en komen je daarom graag eens bezoeken op de bouw
  • Goed salaris in loondienst: volledig conform bouw-cao o.b.v. opleiding, leeftijd en ervaring met een goede pensioenregeling
  • Een realistisch en net tarief als zzp’er: passend bij jouw kennis, kunde en de markt

Tot slot: breng jij dit mee?

Solliciteer direct

Solliciteren
Nagwa JNB Interim

Heb je een vraag over een vacature? Of wil je meer weten over werken bij J&B Interim? Stuur Nagwa dan een bericht. 

Nagwa Muxamed – Accountmanager verkoop binnendienst 

1. SOLLICITEREN

De vacature is op jouw lijf geschreven. Solliciteren dus!

2. TELEFONISCHE KENNISMAKING

Jij past bij de functie , dat zien wij ook. Tijd voor een kennismaking!

3. OFFICIELE INSCHRIJVING

Tijd om al jouw wensen, eisen en behoeften in kaart te brengen.

4. AANBOD

De match is gevonden en jij krijgt een aanbod. Nu alleen nog een 'YES' van jou!

BouwBoard Community

– dé hotspot voor alle vakmensen van de bouw! 
Ben je een gepassioneerde vakman en op zoek naar een volgend project? Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste vacatures in de bouwsector?
Meld je aan! BouwBoard biedt exclusieve toegang tot onze meest actuele banen in de bouw. Klussen voor zowel zzp’ers als loondienst.
Stuur een app met “Ja graag!” en we sturen je direct de link om lid te worden van onze community.